torstai 21. maaliskuuta 2013

Mariannan kanapasta / Marianna's chickenpasta

Työkaveri Mariannasta tuli tänään komean pojan täti. Sitä juhlistaaksemme nautimme ruoaksi Mariannan kanapastaa. 
Suikaloidut broilerin rintafiléet paistettiin kevyesti sipulin, valkosipulin, chilin ja sahramin kera. Mukaan loraus kermaa ja kasvisfondia. Luomusitruunan kuori raastettiin ja joukkoon puristettiin sitruunan mehu. Paistoksen joukkoon lisättiin sitruunakupillinen, raastettu tuore inkivääri ja luomuhunaja. Lopuksi joukkoon vielä runsaasti tuoretta parmesanraastetta, kreikkalaista jogurttia sekä basilikaa. Tämä kastike sekoitettiin keitetyn ja valutetun Farfalle-pastan joukkoon. NAM-NAM!
Jälkiruoaksi jätskiä, marenkia ja piparia.

Teija´s colleague Marianna today became an aunt to a handsome baby boy. To celebrate this occasion we prepared her delicious chicken pasta.
The shredded breast filées were slightly roasted together with onion, garlic, chili and saffron. We also added some cream and vegetable fond. Then the skin of an organic lemon was grated separately in a cup together with the juice of a lemon. After a while this cup with lemon was added together with fresh grated ginger and organic honey. Finally we added plenty of grated parmesan, greek yoghurt and basil. This sauce was mixed with boiled Farfalle-pasta. YAMMY-YAMMY!!!
A typical working day dessert consisted of icecream, meringue bits and this time also a biscuit anticipating the easter holidays. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti