sunnuntai 27. tammikuuta 2013

PUPUPATAA

Tänään oli kokeiluvuorossa kanipata Toscanalaiseen tapaan. Tomi oli Stockalta ostanut kaksi kanin koipireittä ja neljä pikkuruista filettä. Ohje oli helppo, mukaan pataan laitettiin rosmariinia, valkosipulia, konjakkia, tomaattimurskaa ja oliiveja. Olemme aikaisemmin tehneet pupupataa serkkuni Arin metsästämästä metsäjäniksestä; se oli tummaa ja riistanmakuista lihaa. Tämänpäiväinen muistutti enemmän broileria?? Koipireisipalassa oli enemmän riistan ominaismakua kuin fileissä, jotka muistuttivat lähinnä broilerisuikaleita. Ruoka oli ihan hyvää, mutta erilaista kuin mitä odotimme. Keski-Euroopan puput ovat sitten varmaankin jotain toista rotua kuin meikäläiset. Alkuruokana söimme thai-keittoa. Jälkiruoaksi piti olla Cream Ricottaa, mutta koska tomusokeri oli päässyt loppumaan vaihtui se kaupan sitruunakakuksi.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti