sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kokkareinen budino di Ricotta

Olimme valinneet tämän päivän jälkiruoaksi BUDINO DI RICOTTA'n eli italialaisen juustovanukkaan jossa pääaineena Ricotta-juusto. Juustoa kului noin 350 grammaa. Makua antoi tumma rommi sekä Marsala jälkiruokaviini jota voi lisätä oman maun mukaan ja ainakin reseptin antamaa ohjetta enemmän. Tomusokerilla säädät makeutta MUTTA MUISTA SIIVILÖIDÄ SE massan joukkoon. Tomilta tämä unohtui ja lopputulos oli vähemmän sileä vanukas. Kokkareisen lopputuloksen kruunasi vanukkaan päälle laitettu marenkimurska jolloin kokkareisuus näyttikin ihan luonnolliselta. Toinen vinkki on lisätä vaikka tuoreita marjoja.

Pääruokana oli metsästäjän riistakäristys ja kyytipoikana skotlantilainen olut.

Kuvassa ainekset joita tarvitaan (siivilä kaapissa):



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti