sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Katkarapukeitto oh-la-laaaa!!!!!

Lukijoiden pyynnöstä välillä taas aiheena ruoka. Katkarapukeittojakin voi ilmeisesti olla monenlaisia huolimatta siitä, että näyttävät samanlaisilta. Tämän keiton ohjeen löysimme Kodin Kuvalehdestä. Keittoon laitettiin paprikaa, tomaattia, sipulia, valkosipulia, perunaa, chiliä, valkoviiniä ja kermaa; niin ja tietenkin runsaasti katkarapuja. Mausteina kalaliemi ja hummerifondi toivat muutenkin maukkaaseen keittoon tuhdin kalaisan maun. NAM!!!


 

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa herkulliselta.
    Pitääpä joskus koittaa:)

    VastaaPoista
  2. Juu kannattaa kokeilla; nopea ja helppotekoinen ja silti tosimaukas.

    VastaaPoista
  3. Pitääkö tuo valkosipuli dipata keittoon vai miten se syödään? :-)

    t. Ipana

    VastaaPoista